Samlingshelg i Bodø

Nordland Friidrettskrets inviterer til samlingshelg i Bodø 12. og 13. november.

IMG_8517

Det arrangeres egen samling for årsklassene 2003 og 2004, kullet som skal danne Nordland sitt lag under neste års Ungdomsleker i Stjørdal. Det blir er variert opplegg, med både løp, hopp og kast.

Invitasjon Ungdomssamling

For utøvere født i 2002 eller tidligere arrangeres det mer spesifikke samlinger, men det vil være anledning å bytte enkelte økter mellom samlingene. Olympiatoppen vil også bidra med et faglig innhold, til nytte for både utøvere og trenere. Det jobbes fortsattt med å få til et opplegg også for de som springer litt lengre.

Regional samling sprint-hekk

Regional samling – hopp

De forskjellige samlingene ligger åpent for påmelding i MinIdrett (under kurs). Klubben dekker som vanlig egenandelen, herunder overnatting på skole. Det eneste som må ordnes er trasport til og fra Bodø.