DNB Sortlandsmesterskapet 2019

Det er duket for årets utgave av Sortlandsmesterskapet. Vi var lenge spente på hvordan det ville slå ut med en tidlig stevnedato i august, men både påmeldinger og værmelding ser så langt veldig bra ut. Alt ligger til rette for en flott friidrettshelg på Sortland.

Vi ber om at klubber/utøvere sjekker Klubbliste med øvelser for å kontrollere at alle påmeldinger er korrekt registrert. Ta kontakt på fb eller isteiro@mac.com for eventuelle etterpåmelinger. 

Tidsskjema er klart. Dersom det blir endringer før stevnestart vil vi opplyse om dette på klubbens fb side. Endelig tidskjema deles som vanlig ut på papir når klubbene henter startnummer.

Vi benytter ikke opprop/avkrysning på løpsøvelser, men antar at de som er påmeldt har til hensikt å stille til start. Dersom det oppstår skader/sykdom ønsker vi heller at sekretariatet for beskjed om dette i forveien. Oppmøte ved øvelsessted 10 minutter før start.

Velkommen til DNB Sortlandsmesterskapet 2019