I form – i marka

Som oppladning for en ny treningsvinter tilbys herved en vidundermedisin uten resept.
Trail_Running_Photo1
Løping i marka er høyverdig trening – ingen fancy innpakkning, bare hardt arbeid. Vi garanterer både bedre kondis og sterkere musklatur. Skånsomt… Bak pinselen finner  kanskje du også gleden i å flyge gjennom terrenget?

Treningen passer alle fra mellomtrinnet og opp, både utøvere som ønsker et lite forsprang på de andre, og foreldre som kanskje trenger en aldri så liten rehabilitering. Rolig langkjøring, bakkeintervaller, fartslek og kanskje litt elghufsing – vi får se. Opplegget forsøkes tilpasset forskjellig fart og form, og bekjentgjøres før hver økt.

Neste mulighet blir torsdag 11. september kl. 19.00. Vi møtes ved vannverket i lysløypa og jogger nordover mot Vestmarka, det er med andre ord mulig å møte opp også ved skibua, for så å jogge sørover (i teorien møtes vi da). Valgfritt; lette motbakkeintervaller, eller fortsatt rolig langkjør. Distanse og fart tipasses den enkelte.

Legg ned grunnsteinen for vinterens treningsarbeid og kom i form!