Nu braker det løs igjen (onsdag 20.mai)

IMG_3714

Allerede onsdag kl.18:00 denne uken går vi i gang med første treningsstevnet for året. Da kan både utøvere og banemannskap få testet seg litt i forkant av Sortlandsmesterskapet. Øvelsesutvalget avhenger av hvor mange foreldre som stiller som banemannskap/dommere. Ingen forhåndspåmelding, premiering eller startkontinget. Bare møt opp og gjør ditt beste! Utøvere fra mellomgruppa og eldre må sørge for egen oppvarming da trenerne er opptatt med rigging av utstyr.

I forrige uke ble arbeidsfordelingslista for Sortlandsmesterskapet sendt ut. De som er ekstra overvåkne har kanskje også sett at invitasjonen til stevnet nå ligger tilgjengelig (under terminliste):

Invitasjon Sortlandsmesterskapet 2015

Det er ingen grunn til å vente med påmeldingene. Vi har allerede fått de første påmeldingene fra Kvæfjord, Narvik og Bodø.