Bonustrening i juleferien

Jula er høytid – også for tjuvtrening. Mens IK Hind sitter i kaffeslabberas og Kvæfjord er opptatt med julehilsninger på fb, lurer vi til oss noen ekstra økter for året er omme. Slik raffinerer vi formen inn i det nye året, og stiller sterkt i Tromsø.

IMG_3714

Øktene er tiltenkt ungdoms- og mellomgruppa, og vil være rettet mot Tromsø Indoor/NNM. La brettspillet kvile og ta noen treningsøkter i jula:

  • Mandag 22. des 13:00 Blåbyhallen
  • Lørdag 27.des 13:00 Sortlandshallen
  • Mandag 29. des 18:00 Blåbyhallen
  • Onsdag 31. des 13:00 Sortlandshallen
  • Lørdag 3. jan 13:00 Sortlandshallen

Ny klubbdrakt

Ved årsskiftet utløper alle sponsorkontraktene som har gjort det mulig å drive klubben de siste tre årene. Men frykt ikke, sponsorutvalget er snart ferdig med en ny kabal. Når dette arbeidet nå snart er ferdig er vi klare til å bestille nye klubbdrakter.

Det har vært vudert flere leverandører, men valget falt til slutt på Trimtex. Trimtex har en omfattende kolleksjon med høy teknisk kvalitet, hvorav vi har valgt ut to varianter i forskjellig prisklasse. Det tilbys også mye forskjellig i shortser, tightser, treningsskjorter osv…

Synne har kreert en skikkelig snaisn drakt (Nr. 1 i vedlegget), og Michael har bistått i kontakt med leverandøren. Veldig bra!

DP–Athletics Performance LZR–Sortland Friidrettsklubb

Gratulerer Espen

Vi gratulerer Espen Shields med første napp i vandrepokalen etter årets runde med «MesternesMester». Gjennom 10 innedende øvleser og 3 finanleøvelser viste han gode ferdigheter innenfor mange felt; utholdenhet, balanse, koordninative egenskaper, spenst og styrke. Han må dele plass på pokalen med Andrea Løkke, beste jente i finalen. Hun har  tidligere konkurrert og trent i SFIK men satser nå alt på ski.

bilde-8

 

«MesternesMester» er avslutningen av førjulssesongen på basistreningen vi kjører sammen med Sortland & Omegn Skiklubb og Sortland Alpinklubb. Vi håper på felles trening også til neste år, og at enda flere hiver seg med!

Det ligger flere bilder tilgjengelig på fb.

NNM innendørs og Tromsø Indoor

Nu braker det løs igjen. Helga 16. til 18. januar blir det full fart i Tromsøhallen, med NNM innendørs for junior og seniorklassene, samt Tromsø Indoor for alle oss andre. Utøvere/foreldre sørger som vanlig for transport og overnatting selv, mens klubben dekker påmeldingsavgift og eventuell bankett.

IMG_3055

Påmelding på www.minidrett.no. Detaljer rundt øvelsesutvalg og innkvartering finner du i invitasjonen:

Invitasjon til Tromsølekene med NNM inne 2015

Hiv dere med!