Årsmøte i Sortland Friidrettsklubb

Innkalling til årsmøte i Sortland Friidrettsklubb

Onsdag 6. mai kl.19.00      

Årsmøtet avholdes på Sortland Videregående Skole, samtidig blir det avholdt foreldre- og utøvermøte med informasjon om trening og konkurranser i sommerhalvåret.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest 27. april på rolf.bjorneberg@trollfjord.no

Fullstendig saksliste med alle sakspapirer legges ut på www.sortlandfriidrett.no en uke før årsmøtet.

Velkommen til årsmøte

Med vennlig hilsen

styret

Nytt tidtakersystem

IMG_5288

Foretrekker du en behagelig stol og at kaffen holder seg varm? Nå har du muligheten. Vi har ledige plasser i speakerbua, med god utsikt til de øvrige funksjonærene som fryser eller svetter alt etter som.

Klubben har endelig fått levert nytt tidtakersystem fra Finish Lynx. Systemet tar ikke uventet tiden, men sørger også for målfoto og vindmåling. I tillegg kan det  integreres med friidretten sine resultatsystemer, som vi også håper å ta i bruk under Sortlandsmesterskapet.

Systemet krever på ingen måte ingeniørutdannelse, det holder godt at du kan tenke deg å ta i et tak. Det er godt mulig at vi deler det opp slik at noen lærer seg tidtakersystemet, mens andre lærer seg resultatsystemet. Oppgaven vil typisk være fast under stevneaktiviteter, altså inne under tak….

Så – angi deg selv, før noen andre gjør det. Vi hadde sett for oss å begynne utpakkingen en gang først i neste uke. Ta kontakt på facebook eller på isteiro@mac.com dersom du vil melde deg, eller dersom du har spørsmål.