Vel blåst!

En hjertelig takk til alle som har stilt opp og sørget for at Sortlandsmesterskapet 2015 ble så bra som det ble. 96 deltakere er en kraftig oppgang fra tidligere år, og vi klarte brasene tross nye systemer og noen små tekniske problemer.

hekkSM2015

Nå er vi også straks i mål med resultatlistene. Vi legger ut en foreløpig versjon og ber klubbene melde tilbake dersom dere finner noen direkte feil.

Resultatene finner du under – ja ganske riktig; resultater.

Resultater

Se også film fra mesterskapet her.

Vi minner om påmeldingsfristen til Sortlandsmesterskapet

Husk å få gjort unna påmeldingen til Sortlandsmesterskapet før fristen utløper over helga. De aller fleste behersker nå påmelding på MinIdrett. De som er helt nye må gjerne spørre om hjelp.

Øvelsesutvalget finner dere som vanlig i invitasjonen:

Invitasjon Sortlandsmesterskapet 2015

Vi oppfordrer alle 11 og 12 åringer å stille i mangekampen. Tidsskjema publiseres omlag 2 dager før stevnestart.

IMG_4712

 

De som er 13 år og eldre må sørge for å ha lisensen i orden. Lisens

Forhåpentligvis får vi godt vær også i år. Inviter gjerne besteforeldre, onkler, tanter, osv.. Det blir mye godt å få i cafèen, både sunt og usunt.

Nu braker det løs igjen (onsdag 20.mai)

IMG_3714

Allerede onsdag kl.18:00 denne uken går vi i gang med første treningsstevnet for året. Da kan både utøvere og banemannskap få testet seg litt i forkant av Sortlandsmesterskapet. Øvelsesutvalget avhenger av hvor mange foreldre som stiller som banemannskap/dommere. Ingen forhåndspåmelding, premiering eller startkontinget. Bare møt opp og gjør ditt beste! Utøvere fra mellomgruppa og eldre må sørge for egen oppvarming da trenerne er opptatt med rigging av utstyr.

I forrige uke ble arbeidsfordelingslista for Sortlandsmesterskapet sendt ut. De som er ekstra overvåkne har kanskje også sett at invitasjonen til stevnet nå ligger tilgjengelig (under terminliste):

Invitasjon Sortlandsmesterskapet 2015

Det er ingen grunn til å vente med påmeldingene. Vi har allerede fått de første påmeldingene fra Kvæfjord, Narvik og Bodø.

 

Snaisn til utesesongen

11212378_10152685979880666_895953128_n

Endelig, og akkurat på skjema, ankom de nye kjempestilige draktene Sortland. Det blir utdeling fra Speakerbua tirsdag og onsdag denne uken fra klokken 18.00.

Beløpet du skal betale finnes i vedlagte fil:

BestillingTrimtex

Drakter og utsyr utdeles kun etter bekreftet betaling. Beløpet overføres konto 4730.15.73746 og merkes med navn. Overfør gjerne en dag i forveien slik at du kommer med på lista. Det er viktig at alle sørger for kjapp avhenting slik at man ikke unødig låser opp «draktkommiteen» hver eneste uke. Uavhentede drakter vil nødvendigvis også belaste klubbens likviditet.

Utendørssesongen er i gang

IMG_4764

Alle treningsøkter foregår ute på Idrettsparken fra og med mandag 4.mai. Ytterligere informasjon om innholdet i øktene gis på foreldremøtet/årsmøtet kl. 19.00 onsdag 6. mai.

Mandag kl 1800 teknikk – kun for konkurranseutøvere i ungdomsgruppa.

Tirsdag kl 1800 – intervaller – ei trening som er mer rettet mot ung.gr, men de mest ivrige på mellomgr kan være med.

Onsdag kl 1800 – teknikk – alle grupper.

Torsdag kl 1800 – styrke/spenst/løp i trapp på Stamina kun for ung.gr konkur.gr. Denne økta er bare 14 dager til, deretter er det ei rest. økt som ikke er organisert.

Fredag kl 1430 – tempotilpasning/tempo – bakkeløp/løp på bane. Økta passer best for ung.gr, men de mest ivrige på mellomgr kan også være med. Mer detaljert plan kommer..