Det regnet litt i Bodø

IMG_6931

Nå vet dere det. Vi skulle gjerne sagt at det var «persing» over en lav sko, og det var det for så vidt også. Her går Andrine nesten over 137, og i siste forsøk klaffet det. Ellers la nok været men en liiiten demper på resultatene i år.

IMG_6994

Høydematta var søkkblaut, men inne i klubbteltet var det tørt. Stemingen var upåklagelig. Det ble faktisk noen riktig fine perser på søndagen. Klubben gjorde seg særlig godt bemerket i hekkeøvelsene, her representert ved tøffingene våre i rekruttklassen.

IMG_6891

Vi har lagt ut noen smakebiter fra stevnet under stevnegalleriet. Stevnegalleri  Enjoy

Hiv dåkker med !

IMG_6345

Sesongen nærmer seg slutten og vi vil minne om følgende påmelingsfrister for utenbys stevner:

Åpent KM Troms i Harstad (22. – 23. Aug.) Påmeldingsfrist lørdag 15. aug

Sparebank1-lekene Bodø (29. – 30. Aug.) Påmeldingsfrist mandag 17. aug

For begge stevnene: Klubben dekker startkontingent, utøver/foreldre besørger transport og evt. overnatting. Påmelding på https://minidrett.nif.no/ Informasjon om øvelsesutvalg osv finner dere i invitasjonen: https://www.sortlandfriidrett.no/?page_id=57

Vi har reservert 5 store hytter på Saltstraumen Camping. De har både både kjøkken og bad, samt 2 soverom med køyesenger. Mener å huske at sofaen i stua også kan benyttes som soveplass. Så langt har følgende meldt inn behov: (Jørgensen, Steiro-Daren, Solheim, Pedersen) Det vil si at vi fortsatt har en hytte tilgjengelig, og det er godt mulig campingplassen fortsatt har mindre hytter ledig. Gi beskjed nuuu og hiv dåkker med !