Vekk kondisdyret i deg (oppdatert)

kondisdyr

Det finnes der – innerst inne. Alle har sitt kondisdyr. Du må bare lokke det ut. Ut av huset, ut i marka. Så skal du se.

Som oppladning for en ny treningsvinter tilbys herved en vidundermedisin uten resept:

I form – I marka

Trail_Running_Photo1

Løping i marka er høyverdig trening – ingen fancy innpakkning, bare hardt arbeid. Men det kan være artig også. Vi satser på å variere opplegget, både med hensyn til treningsinnhold og intensitet:

  • Fartslek langs Selneselva
  • Roooolig laaaaangkjøring på traktorvei
  • Motbakkeintervaller
  • Skyrace med lavt skydekke
  • Finn formen med hodelykt

Torsdag 17. sep kl. 18:00 Motbakkeintervaller 8 x 170 m i lysløypa

Søndag 20. sep kl. 19:00 Finn formen med hodelykt. Rolig langkjøring i lysløypa.

Tirsdag 22. sep kl. 17:30 «Det er i motbakke det går oppover». Bakkeløp opp Rånna

Torsdag 24. sep kl. 18:00 Motbakkeintervaller 10 x 170 m i lysløypa. Oppmøte Lamarka Skole

Sterk kuling

Tirsdag 29. sep kl. 19:00 Sisu økt 12 +     Med kuling, regn og mørke skal formen herdes. Langkjøring – nu også med motbakker. Tur – retur Kleiva (12 km) med opsjon på mer. Oppmøte ved Lamarka Skole. Hodelykt og terrengsko hvis du har 🙂

Torsdag 1. okt kl. 17:30 Fartslek langs Selneselva. Dynamisk tilnærming til løping, i felt. Oppmøte på p-plass ved Selnes Kirkegård.

 

Vi håper å holde det gående (løpende) mandager og torsdager fremover, men justerer oppmøtetid/dag når vi for alvor går i gang med ressursperioden i månedsskiftet. Tilbudet varer så lenge beholdningen rekker, inntil 10 økter. Med mindre enn 5 oppmøtte kanselleres resten av øktene. Vi lover raskt økende formkurve og ellers god samvittighet.

Treningsinnhold og oppmøtested bekjentgjøres på klubbens fb side et par dager i forveien.

I første omgang er dette et tilbud til ungdomsgruppa. Oppussingsobjekter og skapjoggere blant foreldrene er også mer enn velkomne, med et par-tre biler har vi uante muligheter. Sprekinger i mellomgruppa må gjerne hive seg med. Vi inviterer også kjenninger fra ski og alpint for å få litt ekstra peising.

Vel møtt 🙂