And the WINNER is……

IMG_vg

Vi gratulerer Vegard og Sortland Alpinklubb med seieren i årets utgave av «mesternes mester». God og allsidig trening gir uttelling, vi gleder oss allerede til neste år. Takk till alle som hjalp til, både med pizzabaking og arrangementet for øvrig. Her kommer som lovet top-10 lista fra de innledende øvelsene.

MesternesMester2015

Mesternes mester

bilde-8

Tirsdag 18. desember kjører vi tradisjon tro «mesternes mester» som avslutning på fellestreninga med ski og alpint. Det er begrenset med plasser, og opplegget er kun for de som har deltatt på denne treningen i høst. Det blir 10 innledende øvelser som danner grunnlaget for finaleutvelgelse. Vil Espen og Andrea stå på toppen i år også?

Møt opp i god tid. Ta gjerne med ekstra drikke (det blir pizza etterpå) og noen til å heie på. Vi håper å være ferdige en gang før kl. 21.00. Vel møtt 🙂

 

Samlingshelg i Steinkjer 15. – 17. januar

steinkjerhallen

15. – 17. januar arrangerer Nordland Friidrettskrets samlingshelg i Steinkjerhallen, et drømmeanlegg for friidrettsinteresserte. Temperert, med doserte svinger og masse utstyr.

Det blir Bendit-samling for 13-14 årsklassene (2002 og 2003), med et fint spenn i øvelsesutvalg. Og for eldre satsende utøvere blir de tre forskjellige opplegg å velge mellom:

  • Sprint/hekk
  • Mellom- og langdistanse
  • Hopp

Se invitasjoner under.

Deltakere fra SFIK betaler egenandel til klubben på 500,-. Egenandelen inkluderer flyreise, overnatting på skole, egenandel samling og tørrmat til frokost/lunch.

Send melding på klubbens fb-side, eller e-post til isteiro@mac.com, hvis du er interessert.

Invitasjon regional treningssamling MDLD2016

Invitasjon regional treningssamling hopp2016

Invitasjon regional treningssamling hekksprint2016

Invitasjon benditsamling 2016-1