Snaisn til utesesongen

Haalogalandsstafetten2015

Selv om den flotte klubbdrakten vår leveres i stretch, er det ikke bare å holde tritt med veksten til enkelte. Dessuten har vi fått inn nye flotte utøvere som kanskje også ønsker seg «fin-stas»? Vi gjennomfører derfor en kjapp bestilling av klubbdrakter for sesongen. Bestillinger gjøres kun på e-post til Eirin (eirin@dalstad.no), som samler og samordner bestillingene. Frist allerede førstkommende onsdag kl. 20.00.

Draktene

Klubbdraktene leveres av Trimtex. Etter et års brukt er de aller fleste meget godt fornøyd med kvaliteten. T-shirst, singlets og hipster tights er oppdatert i enda bedre kvalitet siden i 2015.

Vær oppmerksom på at overtrekksdrakten finnes i to forskjellige varianter – «Performance» og «Element». Begge av god teknisk kvalitet, den ene hakket hvassere enn den andre. «Element» finnes også i egen damemodell.

Prislisten er baserer seg på at vi bestiller minst 10 enheter av hver modell. Dersom vi ikke når et tilstrekkelig antall får vi heller komme tilbake for en aksept for ny pris.

Trimtex bruker 5-6 uker på produksjonen, med en kjapp bestilling rekker vi kanskje levering før Sortlandsmesterskapet siste helga i mai? Vi kan dog ikke garantere datoen.

Vær nøye med å spesifisere type og størrelse. Det vil ikke være mulig å bytte varer, draktene er produsert kun for SFIK, og alt av sponsormerket er laserprintet i stoffet.

Prøving

Klubben gjorde hovedbestillingen i 2015. Da hadde vi prøvekolleksjon tilgjengelig. I år må man sørge for å finne riktig størrelse selv. Vi håper derfor at de som allerede har drakt kan være velvillige dersom noen ønsker på prøve størrelsene. Ta derfor på/med klubbdrakten på trening først i neste uke 🙂

Vedlagt følger en oversikt over prisene:

Prisliste Klubbdrakt