Trenerkurs – «Friidrett for barn»

hekkrekr Nordland Friidrettskrets arrangerer trenerkuset «Friidrett for barn» på Sortland fredag og lørdag 10. – 11. februar.

Dette er et praktisk orientert kurs som gir grunnleggned og enkel innføring i friidrett for barn. Kurset viser hvordan man kan tilrettelegge for spennende friidrett gjennom lek og lystbetont aktivitet. Det kreves ingen forkunnskaper, men man må være minst 14 år gammel. Opplegget er rettet mot foreldre, utøvere, lærere og andre som ønsker å aktivisere barn.

Se vedlagte invitasjon.

Friidrett for barn

Sortland Friidrettsklubb dekker selvsagt kursavgift for utøvere/foreldre som ønsker å ta kurset. Kursboka får du på kjøpet. Hiv dere med !

Samlingshelg i Bodø

Nordland Friidrettskrets inviterer til samlingshelg i Bodø 12. og 13. november.

IMG_8517

Det arrangeres egen samling for årsklassene 2003 og 2004, kullet som skal danne Nordland sitt lag under neste års Ungdomsleker i Stjørdal. Det blir er variert opplegg, med både løp, hopp og kast.

Invitasjon Ungdomssamling

For utøvere født i 2002 eller tidligere arrangeres det mer spesifikke samlinger, men det vil være anledning å bytte enkelte økter mellom samlingene. Olympiatoppen vil også bidra med et faglig innhold, til nytte for både utøvere og trenere. Det jobbes fortsattt med å få til et opplegg også for de som springer litt lengre.

Regional samling sprint-hekk

Regional samling – hopp

De forskjellige samlingene ligger åpent for påmelding i MinIdrett (under kurs). Klubben dekker som vanlig egenandelen, herunder overnatting på skole. Det eneste som må ordnes er trasport til og fra Bodø.