Resultater DNB Sortlandsmesterskapet 2019

Det var alt annet enn sneglefart på Sortland Idrettspark i dag. Med sommertemperaturer og god medvind var det mange fine resultater på sprintøvelsene. Tobias Johansen fra IK Hind sprang en fin 100m på 11,91 med godkjent vind +1,9, noe som gav hele 964 tyrvingpoeng. Også i de lengre løpene gikk det unna, Johan Lien Nordeng klokket inn til 9.22,79 på 3000m. Johan deltok i seniorklassen, men resultatet gir 971 poeng på tabellen for 16-åringer. Den høyeste poengsumen for dagen var det imidlertid en jente som stod for. Aurora Fremnesvik (J-16) fra BUL Tromsø kastet 40,62m i slegge, noe som gir hele 990 tyrvingpoeng. Imponerende.

Resultatliste SM2019 lørdag løp

Resultatliste SM2019 lørdag teknisk

DNB Sortlandsmesterskapet 2019

Det er duket for årets utgave av Sortlandsmesterskapet. Vi var lenge spente på hvordan det ville slå ut med en tidlig stevnedato i august, men både påmeldinger og værmelding ser så langt veldig bra ut. Alt ligger til rette for en flott friidrettshelg på Sortland.

Vi ber om at klubber/utøvere sjekker Klubbliste med øvelser for å kontrollere at alle påmeldinger er korrekt registrert. Ta kontakt på fb eller isteiro@mac.com for eventuelle etterpåmelinger. 

Tidsskjema er klart. Dersom det blir endringer før stevnestart vil vi opplyse om dette på klubbens fb side. Endelig tidskjema deles som vanlig ut på papir når klubbene henter startnummer.

Vi benytter ikke opprop/avkrysning på løpsøvelser, men antar at de som er påmeldt har til hensikt å stille til start. Dersom det oppstår skader/sykdom ønsker vi heller at sekretariatet for beskjed om dette i forveien. Oppmøte ved øvelsessted 10 minutter før start.

Velkommen til DNB Sortlandsmesterskapet 2019