Resultater Fjordkraft Sortlandsmesterskapet 2020

Det ble nok en fartsfylt dag på Sortland Idrettspark. Mest fart var det også i dag på Tobias Johansen (G17) fra IK Hind som med 40,71 på 300m hekk innkasserte hele 1013 Tyrvingposeng. Blant jentene var det Linea Steiro-Daren (J16) som fikk høyeste poengsum, med 895 Tyrvingpoeng for 1,50 i høydehopp.

På mellomdistansen imponerte Wulff Rørvik Hunstad (G14) fra Kvæfjord IL, som med sine 1.33,21 på 600m fikk 942 poeng. På de helt korte distansense var Ervin Kavara Berg (G14) raskest, han sprang 60m på 8,00, noe som gir 932 poeng.

Det var mange fine idrettsopplevelser i godværet på Idrettsparken. Takk til alle utøvere, tilreisende klubber, og funksjonærer. Vel blåst, og hjertelig velkommen tilbake neste år.

Vedlagt ligger resultatlistene for begge dager:

Resultatliste SM2020 – Komplett teknisk

Resultatliste SM2020 – Komplett løp

Første dag av Fjordkraft Sortlandsmesterskapet 2020

Det ble en fartsfylt og våt 1.dag av Sortlandsmesterskapet. Mellom bygene var det imidlertid fine konkurranseforhold, og vi så mange flotte prestasjoner. Høyeste poengsum var det Tobias Johansen (17 år) fra IK Hind som oppnådde, med hele 1018 Tyrvingpoeng for sin 400m. Med 51,04 var den kun Robert Sheath som var raskere enn Tobias på langsprinten, han oppnådde 50,74, som vist nok skal være tangering av klubbrekorden i IK Hind. Robert springer i 18-års klassen. Gratulerer begge to.

Av jentene var det Aurora Fremnesvik fra BUL-Tromsø som høstet den høyeste poengsummen. Hun fikk 1009 Tyrvingspoeng for sitt sleggekast på 44,75 meter. I ausende regnvær gjorde hun en utrolig jevn serie, med hele 3 kast over 44 meter. Imponerende.

Under finner dere foreløpige resultatlister for lørdagens øvelser.

Resultatliste SM2020 løp lørdag

Resultatliste SM2020 teknisk lørdag

Fjordkraft Sortlandsmesterskapet 2020

Det er med glede at vi kan melde at det er i underkant av 100 påmeldte utøvere til Sortlandsmesterskapet. Vi gleder oss stort til helga.
For at vi alle skal ha et trygt og smittefritt arrangement, så ber vi dere informere deres utøvere om følgende:
Alle som skal inn i Sortland Idrettspark må gå inn hovedinngangen. Der vil det være et telt med ordinær registrering samt smittevernregistrering. Utøvere, funksjonærer og dommere er forhåndsregistrert, og disse trenger bare å bli haket av hos smittevern.  Øvrig publikum må oppgi navn, telefonnummer og kommune. Dette oppbevares i 10 dager før det destrueres.
Vi ber om at publikum og øvrig støtteapparat oppholder seg utenfor banen, det er kun utøvere, funksjonærer, dommere og approbert trener som kan være på indre bane.
Det blir dessverre ikke tilgang til garderober, kun toalett.
God håndhygiene er essensielt. Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig slik at utøverne får desinfisere hendene før og etter hver øvelse.
Idrettens grunnleggende regler ligger i bunn:
  1. Hold avstand – 1 meter
  2. Vask hender før og etter trening
  3. Rengjør felles utstyr før og etter trening
  4. Syk? Bli hjemme
  5. Bruk egen drikkeflaske

I det følgende vil dere finne arrangementsteknisk informasjon som tidsskjema, klubblister og etterhvert resultater.

Velkommen 🙂

TidsskjemaSM2020

Det kan fortsatt bli mindre endringer på tidsskjemaet. Eventuelle korrigeringer bekjentgjøres her eller formidles direkte til trener/utøver. (Spyd J16 flyttet til 15.45 lørdag)

KlubblisterSM2020