Tevlingstid

Etter en lang vinter er vi endelig i gang med konkurransesesongen ute. Alle resultater publiseres etter stevneslutt under «Resultater» på denne siden. På en kort ettermiddagsstund er det begrenset hva vi har tid til av øvelser. Det hjelper godt på at deltakerne melder seg på innen påmeldingsfristen på iSonen. Da får vi skrevet ut deltakerlister, satt opp heat, og har en kvalifisert formening om hvor lang tid det tar å avvikler øvelser/stevnet.

Vi strekker oss langt for at alle som skal få delta, men utøvere som ikke er påmeldt innen fristen kommer ikke på resultatlistene, selv om de kanskje får delta under stevnet. Vi har rett og slett ikke kapasitet til å etterregistrere deltakere midt under de øvrige forberedelsene til stevnet.

Det hadde vært veldig fint om de som fortsatt ikke behersker påmeldingen investerer noen minutter i dette. Det er ganske enkelt når man først har gjort det en gang. Noen synes det er artig å se tilbake på gamle resultater, og det hadde vært fint om vi kunne synliggjøre all den flotte aktiviteten vi har i klubben gjennom en «fullstendig» resultatliste.