Første dag av Fjordkraft Sortlandsmesterskapet 2020

Det ble en fartsfylt og våt 1.dag av Sortlandsmesterskapet. Mellom bygene var det imidlertid fine konkurranseforhold, og vi så mange flotte prestasjoner. Høyeste poengsum var det Tobias Johansen (17 år) fra IK Hind som oppnådde, med hele 1018 Tyrvingpoeng for sin 400m. Med 51,04 var den kun Robert Sheath som var raskere enn Tobias på langsprinten, han oppnådde 50,74, som vist nok skal være tangering av klubbrekorden i IK Hind. Robert springer i 18-års klassen. Gratulerer begge to.

Av jentene var det Aurora Fremnesvik fra BUL-Tromsø som høstet den høyeste poengsummen. Hun fikk 1009 Tyrvingspoeng for sitt sleggekast på 44,75 meter. I ausende regnvær gjorde hun en utrolig jevn serie, med hele 3 kast over 44 meter. Imponerende.

Under finner dere foreløpige resultatlister for lørdagens øvelser.

Resultatliste SM2020 løp lørdag

Resultatliste SM2020 teknisk lørdag