Kort referat fra foreldremøte 25.09.13

Rundt 30 foresatte og utøvere møtte til foreldremøte den 25.september 2013.

  1. Presentasjon av trenerteamet. David Loftesnes Darén og Børge Opdan skal ha 1.-2.klassingene. Ivar Steiro og Maria Berntsen trener 3.-4-klassingene. Lena Darén trener 5.-7.klassingene, og Kåre Lykseth skal ha basistrening for denne gruppa. Johnny Evjen har hovedansvaret for ungdomsgruppa. Med seg har han Ketil Pettersen, Kåre Lykseth, Ivar Steiro og Lena Darén.
  2. Presentasjon av timeplanen for innendørssesongen (se treningstider). Det blir justeringer av innholdet på treningene når det nærmer seg mesterskap, dette gjelder for mellom- og ungdomsgruppa.
  3. Stevner. Første stevne blir i Blåbyhallen i februar måned. Deretter blir det Tromsø-mesterskapet og NNM innendørs i Tromsø. Vi oppfordrer alle å bli med til Tromsø å konkurrere. Det er motiverende for både utøvere og trenere å ha noe og trene i mot i løpet av vinteren. Vi skal forsøke å få lånt barnehage, samt booke noen rimelige hotellrom.
  4. Treningssamling. Det blir mest sannsynlig avholdt kastsamling i Blåbyhallen i løpet av november måned. Dette vil gjelde for 15 åringer og opp. Det er mulig vi tilbyr f.eks. sprintsamling samtidig. Dette kommer vi tilbake til.
  5. Forventninger. Alt arbeid som legges ned i SFIK er basert på frivillighet, altså ingen betales for jobben som legges ned i klubben. Glade og positive utøvere som har lyst å trene gjør trenerjobben artigere. Det forventes at utøverne kommer presis til trening, og sier i fra dersom de ikke kan komme (sistnevnte gjelder særlig ungdomsgruppa). Trenerne oppfordrer alle utøvere å konkurrere, og da spesielt utøverne i ungdomsgruppa. (se for øvrig vedlegg).
  6. Madrasshus. Steinar Jørgensen ble takket for å ha tegnet og bygd hus til høydemadrassene. Han har hatt god hjelp av Jarl Solheim og Andrine Jørgensen, samt litt hjelp av Ivar Steiro. SMT har sponset stålarbeidet, Terje Steiro Eiendom AS har sponset hjulene, XL-bygg har sponset material og Alsvåg plater AS har gitt oss god pris på takplater. Vi gleder oss til å ta huset i bruk neste utesesong!